Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

  • 06 - 302 312 26
  • info@vdnosterum.nl
  • 0492 - 386 044
Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

Meer keuzes

Wat is verduurzaming?

ZonnepanelenVerduurzaming is het proces waarbij je veranderingen aanbrengt in je huis of bedrijfspand om de energie-efficiëntie te verbeteren en het totale energieverbruik te verminderen. Dit kan onder meer het isoleren van je huis omvatten, het installeren van zonnepanelen, aanschaf van een warmtepomp of andere energiezuinige apparaten. Het doel van verduurzaming is niet alleen om kosten te besparen, maar ook om bij te dragen aan een duurzamere wereld.

Ontvang deskundig advies en ondersteuning van Van den Nosterum Financieel Advies uit MIERLO bij het verduurzamen van jouw woning. Wij kijken ook naar de invloed van energiebesparende maatregelen op je verzekeringen en hypotheek.

Als het gaat om verzekeringen en hypotheken bij het doorvoeren van energiebesparende maatregelen heeft Van den Nosterum Financieel Advies uit MIERLO alle kennis in huis.

Met betrekking tot de daadwerkelijke aanpassingen aan je woning werken samen met verschillende organisaties om je te helpen van advies tot installatie! Ook vragen ze alle mogelijke subsidies op de energiebesparende maatregelen voor je aan.

Na het verduurzamen van jouw woning ontvang je het nieuwe energielabel inclusief registratie bij de overheid.

Beginnen met Verduurzamen

Er zijn talloze manieren waarop je kunt beginnen met het verduurzamen van je huis. Isolatie kan een goede eerste stap zijn, omdat het helpt om de temperatuur van je huis het hele jaar door stabiel te houden, waardoor je minder energie verbruikt voor verwarming en koeling. Het installeren van energiezuinige apparaten en verlichting kan ook een groot verschil maken.

Laat Van den Nosterum Financieel Advies uit MIERLO je helpen om samen de juiste keuzes te maken. Gebruik onderstaande module om zelf een energiebesparingsrapportage voor je woning te gerereren en wij nemen geheel vrijblijvend contact met je op.

Het Energiebespaarrapport geeft inzicht in:

  • Het huidige energielabel
  • Diverse verduurzamingsmaatregelen
  • Besparingen per maand per maatregel
  • De kosten per maand (gekoppeld aan de dagrente bij financiering)
  • De subsidiemogelijkheden