Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

  • 06 - 302 312 26
  • info@vdnosterum.nl
  • 0492 - 386 044
Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

Koop je een huis? Bereid je goed voor!

Het kopen van een huis is vaak één van de belangrijkste beslissingen van je leven. Het is dan ook geen verrassing dat het een complex en soms intimiderend proces kan zijn, vol met valkuilen en uitdagingen. Je krijgt te maken met regels, wetten, mogelijkheden en onmogelijkheden. Maar maak je geen zorgen, wij zijn hier om je verder te helpen!

Op onze website vind je een schat aan informatie en handige tools die je kunnen helpen bij het nemen van de belangrijkste beslissingen nog voordat je 'verliefd wordt' op een woning. Aan de zijkant van dit scherm vind je een aantal snelkoppelingen. Die geven je extra informatie en hulpmiddelen om een duidelijk beeld te krijgen van wat er voor jou mogelijk en onmogelijk is bij het kopen van een huis.

Belangrijke tip:

Doe aan de verkopend makelaar of aan de verkoper nog geen enkele toezegging, voordat alles echt goed is doorgerekend. Het is belangrijk om precies te weten wat je kan verwachten en wat je kan veroorloven.

Als je meer hulp nodig hebt, staan wij voor je klaar! Vul onderstaand formulier in en we zullen je graag verder helpen met al je vragen en zorgen.

Bij het kopen van een huis kan je niet voorzichtig genoeg zijn, dus laat ons je helpen bij het nemen van de juiste beslissingen!